Samarbeidspartnere

Med Sound of Happiness har vi siden 1988 skapt et inspirerende og trygt miljø for mennesker med utviklingshemming. Vi har gjennom vårt arbeid påvirket mennesker oppfatning av utviklingshemmede i over 30 år, både politisk, gjennom nettverk, og for alle som har opplevd Sound of Happiness.

I 2017 spilte vi på nærmere 40 arrangement, med totalt publikumsantall over 20 000. Gjennom årene har vi spilt på store festivaler og arrangement, stått på scenen med mange av Norges mest kjente artister, og hatt flere oppdrag utenlands. Det vil si at våre samarbeidspartnere også får en god synlighet lokalt, regionalt og nasjonalt. 

Og; vi skal videre! Vi skal bli enda bedre på individuell tilrettelegging, skape nye tilbud, bygge et kompetansemiljø på Sørlandet, bygge kapasitet for flere elever, og vokse nasjonalt.

For å lykkes, ønsker vi samarbeidspartnere som vil være med å bygge dette sammen med oss. Vi kan garantere god stemning på veien!  

 
 

Våre samarbeidspartnere

 
Bestevent_logo.jpg

BEST EVENT

Best Event AS ble etablert i 2005 og har som målsettning å være best på event og en naturlig samarbeidspartner for næringslivet og organisasjoner. Vi har lang erfaring og et stort nettverk. Dette gjør at vi har fleksible samarbeidspartnere og en utmerket organisasjon, som gjør at vi kan levere alt fra prosjektledelse på store eventer til mindre samlinger. Vi vil være tilstede hele veien, fra kontakten skapes til arrangementet er gjennomført og evaluert. Dette for å gjøre jobben enklest mulig for deg som kunde.

I 2010 startet vi opp som agent på gruppereiser. Ettersom flere av våre kunder etterspurte reiser, så vi det som en nødvendighet å profesjonaliserer reisevirksomheten for å knytte våre kunder enda tetter til oss. Vi gjennomfører turer til destinasjoner både i inn og utland.

https://www.best-event.no

 
civitan-logo.png

CIVITAN CLUB CAMILLA 

Civitan Club Camilla ble stiftet 27. januar 1979. Vi er en dameklubb som består av 33 medlemmer. Vårt navn er hentet fra Camilla Collett.
Vi har møter hver 2. og 4. tirsdag i måneden. Møtene har vi på Berges Hus, Marviksveien, Kristiansand.
Våre tre grunnpilarer er:
Fellesskapet -Kunnskapen-Hjelpsomheten.
Disse tre begrepene er en rettesnor for alt vi gjør.

http://www.civitan.no/lokale-klubber/agder/camilla/

 
23244250_1618775314809712_1119520313298213404_n.jpg

Kristiansand Vest Rotaryklubb

Rotary er en verdensomspennende organisasjon som forener ledere fra næringsliv, frie yrker og offentlig virksomhet som ønsker å fremme velferd, høye etiske normer i alle yrker og som vil bidra til å bygge samhold og fred i verden.
Rotary's formål er å fremme og styrke viljen til å gagne andre som grunnlag for all virksomhet.
Rotaryklubber finnes i dag i mer enn 200 land og geografiske områder, fordelt på nesten 33.000 klubber med til sammen over 1.2 millioner medlemmer.

http://kristiansandvest.rotary.no/no

 
Unknown.jpeg

Gumpens Auto Vest
Gumpens Auto Vest har 109 ansatte. Vi tilbyr salg av nye og brukte Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Du finner alt fra splitter nye elbiler og hybridbiler til et stort utvalg nyere bruktbiler fra Volkswagen. I tillegg har vi både lager av bildeler og autorisert bilverksted for Volkswagen. Vi er opptatt av kundetilfredshet og jobber hver dag for å skape svært fornøyde kunder.

https://kristiansand.volkswagen.no