tim-wright-256883.jpg

Bli med på laget

Vi er dedikerte mennesker som elsker å hjelpe og som er med på daglige suksess historier. Vi håper du vil være med på laget.

 

Kunne du tenke deg å være frivillig?

Vi er takknemlige for at du ønsker å være med. 

Frivillig innsats er avgjørende for at samfunnet kan utvikle seg. Sound Of Happiness har mange aktiviteter der du kan gjøre en innsats. Hos oss tilbys du god opplæring så du blir trygg i rollen som frivillig.

Fyll ut skjemaet også hører du fra oss. Husk at ingenting er forpliktende. 

 
Navn *
Navn
Konserter Vi har et stort antall spilleoppdrag i løpet av året, både på dag, kveld og i helger. Her trenger vi frivillige som hjelper til med transport, rigging, kommunikasjon med publikum og til å hjelpe våre artister Festival Første helgen i juni har vi hvert år en stor festival. I 2018 ble den arrangert på øvre torv. Her trenger vi et stort antall frivillige som hjelper til på scenen, salgstelt, infotelt, loddsalg, transport, og med rigg og rydding Arrangement Vi arrangerer flere arrangement og tilstelninger i egne lokaler på kveldstid og i helger. Fredagsklubb, diskotek, Kafé, sosiale samlinger, bursdager m.fl. Konkrete oppgaver avhenger derfor av type arrangement, men kort oppsummert er det hjelp til planlegging, gjennomføring og opprydding. Høstmarked Hver høst bruker vi en lørdag til å arrangere høstmarked til inntekt for Sound of Happiness. Her er det loddsalg, trekninger, musikk og salg av mat og produkter. Det er en del oppgaver i forkant av arrangement som vi trenger hjelp til, og med selve gjennomføringen. Giverarbeid Som frivillig ideell organisasjon trenger vi også hjelp til å skape inntekter. Aktuelle oppgaver er å stå på stand for organisasjonen, dele ut flyers, drive informasjonsarbeid og verve givere.